Predstavljamo vam revolucijo v lepotni industriji – iglični roler!

iglicni_roler1

Iglični roler je valjček z različnim številom iglic. Vsak izmed treh modelov ima še “podmodele”, ki se razlikujejo po dolžini iglic, od 0,2 mm – 2,0 mm. Uporabljamo jih lahko na vseh delih telesa.

Kaj se zgodi, ko uporabimo iglični roler?
Pri terapiji z mikro vbodi gre za trik telesa, ki   sproži naraven mehanizem in prične se proces samoobnove kože, pri čemer se sprošča naravni kolagen in elastan, ki ga telo samo prične pospešeno proizvajati. Terapija sproži živčne receptorje, ki zaznajo navidezno poškodbo na koži. Iglice na valjčku so tako tanke, da dejansko kože ne poškodujejo, koža ostane v nespremenjenem stanju, le telo jo zazna kot   poškodovano.

Gre za trik telesa. Živčni dražljaji, ki se prenašajo z električnimi   signali do možganov, sprožijo proces zdravljenja kože. Ta proces   spodbuja rast novih, svežih celic, ki se pretvarjajo v vlakna kolagena   in elastina. To pomaga pri odpravi pomarančne kože, odpravi   celulita, strij, nosečniških stij,  brazgotin, vdolbinic, ki so posledice aken.  Zanimivo je tudi, da spodbuja  rast las – problem plešavosti (model 0.2mm + uporaba preparatov proti izpadanju las in plešavosti, ki vsebujejo Minoxidil).

Pri nas lahko dobite 3 različne modele:
* Iglični roler (ima 192 iglic, uporaben za vse dele telesa)
* Premium iglični roler (ima 540 iglic, kar pomeni še hitrejše rezultate; primeren za vse dele telesa)
* Derma repair (oblika svinčnika, uporabljamo za težje dostopne površine)

 

 

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

V: Ali je uporaba Igličnega Rolerja/Premium Rolerja/Derma Repaira boleča?

Ob pravilnem izboru in uporabi Igličnega Rolerja z občutkom, je občutek nekoliko žgečkljiv, vsekakor pa ne boleč. Koža je po uporabi nekoliko rdečkasta, vendar ta videz hitro izgine.

V: Kako Iglični Roler /Premium Roler/Derma Repaira deluje?

Po 25. letu kolagen prične izgubljati kakovost, kar se kaže v neprijaznih spremembah, zlasti na koži, ki izgubi svojo čvrstost, prožnost in mehkobo. Še dodatno pa te spremembe sovpadajo z izgubo potrebne vlage v kožnem tkivu, zaradi česar nastanejo prve izrazne linije in gube.

Terapija z Derma Rolerjem povzroča tvorbo novega kolagena v zgornjih plasteh kože in tako izboljša kožo, vidnost brazgotin npr. po aknah, strije, madeže, gubice in pomlajuje kožo. Terapije so zelo uspešne tudi pri zmanjševanju celulita.

Po uporabi valjčka lahko skozi kožo lažje vstopajo snovi iz krem, kar lahko izkoristite tudi pri zdravljenju plešavosti in vnosu najrazličnejših »pomlajevalnih« snovi v kožo.

Ob rednem izvajanju terapij tj. 2-3 krat tedensko z Original Iglični Rolerjem, se bo občutno izboljšala tekstura, elastičnosti in videz vaše kože. Koža se tako debeli, zgornje plasti postanejo bolj čvrste, vaša koža pa dobi mlajši in bolj zdrav videz.

V: Ali je uporaba Igličnega rolerja /Premium Rolerja/Derma Repaira varna?

Uporaba Igličnega Rolerja je povsem varna.

Iglični Roler začasno odpre pore na vaši koži, kar dovoljuje koži, da se »znebi« stare odmrle kože in starega kalogena. Ta proces pa povzroči tvorbo novega kalogena, kateri daje koži prožnost in elastičnost.

V: Kako bo Iglični Roler /Premium Rolerja/Derma Repaira izboljšal stanje moje kože? Katere so prednosti?

Iglični roler je primeren za uporabo doma in z njim boste dosegli naslednje:

 • Izjemno se poveča absorbcija hranilnih snovi v kožo (iz krem…)
 • Ne povzroča noben stranskih učinkov
 • Ne pušča trajnih posledic na koži in ne povzroča bolečin med uporabo
 • Uporabljamo ga lahko kjerkoli in kadarkoli (doma, na dopustu…)
 • Lahek za uporabo
 • Uporabljamo ga lahko tudi, če imamo tanko kožo, na vseh področjih obraza, vratu ali telesa
 • Vzpodbuja nastajanje kalogena

V: Ali lahko uporabljam Iglični Roler/Premium Roler tudi za gube na vratu?

Vsekakor. Z eno roko pridržite oz. napnite kožo na vratu, medtem pa z drugo roko z Igličnim Rolerjem drsite (»rolajte«) navzgor in navzdol 4 do 5 krat in nato še vodoravno 4 do 5krat. Bodite pozorni, da boste z rolerjem zajeli vsa področja, kjer so kožne gube.

V: Kako hitro so vidni rezultati uporabe?

Ob redni uporabi, lahko rezultate opazite že po 2-3 tednih.

V: Kako uporabljam Iglični Roler / Premium Roler?

 1. Terapijo izvajajte v čistem in sterilnem okolju;
 2. Kožo temeljito očistite in osušite;
 3. S čistim valjčkom potegnite po vseh smereh, kot prikazuje spodaj prikazana slika, v vsako smer (odvisno katero področje kožne obdelujete). Potegnite po vaši koži štiri krat navpično in vodoravno;

“>

 1. Takoj po terapiji kožo osvežite s hladno vodo in nežno osušite. Priporočljivo je, da nanjo nanesete hranilno kremo;
 2. V kolikor gre za terapijo LASIŠČA: oprane lase osušite z brisačo. Potegnite z valjčkom v eno smer in nato nazaj (samo naprej ali nazaj). Nanesite preparat proti izpadanju las in ga nežno vtrite v kožo;
 3. Po uporabi Roler sperite pod vročo tekočo vodo, ga položite na čisto površino (npr.brisačo) ter pustite, da se popolnoma osuši. Nato ga pokrijte z zaščitno kapico in shranite v priloženo škatlico;

Priporočamo, da ga vsaj enkrat tedensko dezinficirate z antibakterijskim sredstvom, ki ga kupite v lekarnah (npr. namenjen piercingom..), ali 70-75% alkoholom

V: Kako uporabljam Derma Repair?

 1. Terapijo izvajajte v čistem in sterilnem okolju
 2. Kožo temeljito očistite in osušte
 3. S čistim Derma Repair-om tapkajte (»štempljajte«)  po predelu, kjer želite izvajati terapijo; približno 10 krat na istem mestu, nato se z enakimi gibi pomikajte naprej po želeni površini.
 4. Takoj po terapiji kožo osvežite s hladno vodo in nežno osušite. Priporočljivo je, da nanjo nanesete hranilno kremo z veliko vitamina C ali kremo proti brazgotinjenju, v primeru zmanjševanja brazgotin.
 5. Po uporabi Derma Repair sperite pod vročo tekočo vodo, ga položite na čisto brisačo ter pustite, da se popolnoma posuši. Nato ga pokrijte z zaščitno kapico in shranite v priloženo škatlico.

Priporočamo, da ga enkrat tedensko dezinficirate z antibakterijskim sredstvom oz. 70% alkoholom, ki ga kupite v lekarni.

V: Kako vzdržujem / hranim moj Iglični Roler /Premium Roler/Derma Repair?

Po uporabi Roler sperite pod vročo tekočo vodo, ga položite na čisto površino (npr.brisačo) ter pustite, da se popolnoma osuši. Nato ga pokrijte z zaščitno kapico in shranite v priloženo škatlico;

Priporočamo, da ga enkrat tedensko dezinficirate z antibakterijskim sredstvom, ki ga kupite v lekarnah (npr. namenjen piercingom..).

V: Zakaj v nosečnosti naj ne bi uporabljal Igličnega Rolerja?

Človeška koža je debela 1,5m.  Dolžina iglic do 0,5mm ne bi smela biti problematična, saj iglice ne prodrejo tako globo v kožo, da bi lahko prišlo do kakršnekoli okužbe ali infekcije. Iglice, ki so daljše od 0,5 mm pa raje prihranite za obdobje po nosečnosti.

V: Ali lahko uporabljam Iglični Roler / PREMIUM Roler / Derma Repair, če imam kakšno kožno bolezen?

V kolikor imate razdraženo kožo, odprte rane, glivična obolenja kože, aktivno herpesno okužbo, aktivne akne, probleme pri celjenju ran ipd., potem Original Igličnega Rolerja NE UPORABLJAJTE, ampak se pred njegovo uporabo posvetujte z zdravnikom ali dermatologom.

V: Ali lahko uporabljam Iglični Roler/ PREMIUM Roler / Derma Repair, če jemljem zdravila?

Odsvetujemo uporabo Aspirina, Nurofena, vnašanja vitamina E, skratka vseh sredstev, ki povzročajo redčenje krvi vsaj 14 dni pred in po terapiji.

V: Ali Iglični Roler / PREMIUM Roler resnično pomaga pri zmanjševanju strij?

Res je, pomaga pri zmanjševanju vidnosti strij. Po sami terapiji se priporoča  uporaba kreme proti strijam, saj zaradi odprtih por v tem primeru koža absorbira večjo količino hranilnih snovi, kar omogoča hitrejše in vidnejše rezultate.

V: Ali lahko uporabljata Iglični Roler / PREMIUM Roler 2 osebi?

Zaradi zdravstvenih, predvsem infekcijskih razlogov naj samo ena oseba uporablja en valjček in ga ne daje v uporabo drugim osebam. NE  DELITE valjčka z drugimi osebami. Valjček lahko uporabljate le za lastno uporabo.

V: Kako pogosto lahko Iglični Roler/ PREMIUM Roler / Derma Repair uporabljam?

Priporočljivo ga je uporabljati vsaj 2x na teden.

V: Kakšen je »rok uporabe« Igličnega Rolerja/ PREMIUM Rolerja / Derma Repaira? Ali ga je potrebno tudi zamenjati?

V kolikor se Roler uporablja 2-3 krat tedensko, ga je priporočljivo na pribl. 3 mesece zamenjati.

Menjava je potrebna predvsem iz higienskih razlogov in ker iglice na Rolerju z redno uporabo postajajo »tope«, efekt pa zato ni več enak.

V: Ali lahko za obraz in odpravo celulita/strij uporabljam enak Roler?

Priporočljivo je za vsak del telesa uporabljati drug roler. Koža tudi ni enako debela na obrazu, kot npr. na nogah. V tem primeru priporočamo za obraz npr.: 0.3mm in za noge 0.5mm ali več.

V: Kaj je primerneje za terapijo obraza, Iglični Roler ali Derma Repair?

V kolikor se nepravilnosti pojavljajo na težko dostopnih mestih, na področju okrog oči, ustnic, potem priporočamo uporabo Derma Stamp-a.

V primeru brazgotin je odvisno od velikosti brazgotine (v kolikor je mala, priporočamo Stamp, v kolikor je večja pa Iglični Roler).

Če želimo pomlajevalno terapijo obraza, izberemo Iglični Roler.

Najučinkovitejša pa kombinacija tako Rolerja kot Stampa

V: Kakšna je razlika med Original Igličnim Rolerjem in PREMIUM Igličnim Rolerjem?

Bistvena razlika je predvsem v številu iglic.

Iglični Roler ima 192 iglic, PREMIUM Roler ima 540 iglic, kar pomeni, da z manj potegi dosežemo več in hitreje.

V: Zakaj takšna razlika v ceni med Iglični Rolerjem in PREMIUM Igličnim Rolerjem?

Razlika v ceni je predvsem zaradi števila iglic, saj jih je pri PREMIUM Rolerju skoraj 3 krat več kot pri Igličnem Rolerju (348 iglic več), PREMIUM Iglični Roler pa je narejen iz bolj kvalitetnega materiala in je atraktivnejšega videza.

S PREMIUM Rolerjem izvajamo terapije hitreje, tako porabimo manj svojega časa in terapije lahko bolj redno izvajamo.